Underholdning

Blue sky in games

UK Resistance er kloge, når de ikke har travlt med at være gale:


|

Tests


NerdTests.com User Test: The Trekkie Test.My computer geek score is greater than 100% of all people in the world! How do you compare? Click here to find out!


I am nerdier than 54% of all people. Are you nerdier? Click here to find out!

|

Halo halo mark 2

Nåja, jeg kunne ikke dy mig og ville lige prøve noget andet. Engang lavede jeg en jingle til en side, som alligevel endte med ikke at blive brugt til noget, så nu smed jeg den på Halo 3-traileren for at få lidt Rocky-flair Laugh


|

Halo halo

Da der pludselig dukkede en Halo 3-trailer op med musikken fra Mad World (som bliver brugt i den Gears of War-reklame, der kører hele tiden på TV), besluttede jeg mig for, at der måtte være et mere oplagt valg. En del konvertering frem og tilbage senere, kan jeg hermed præsentere: Halo 3 Redux

|

Doktoren er i huset!

En af mine yndlingsserier starter på DR1 i aften klokken 23. Selv om jeg har set det hele før, skal jeg se med igen. Jeg glæder mig til et gensyn med Christopher Eccleston som doktoren (længst til venstre):

Picture 2

- og selvfølgelig også hans ledsager Rose:

Picture 1

BBC har et ganske omfattende site om Doctor Who, men se et afsnit først Happy

|

Serenity Day

logob

Så er det nu, at forældre, søskende, venner og bekendte skal stifte bekendtskab med Serenity. Selvfølgelig kan de passende få en Firefly med fra cdwow på vejen Happy

Klik på billedet for at læse nærmere.

|

Firefly revisited

Jeg har jo allerede prædiket om Firefly, men jeg faldt lige over noget, som imponerede mig en del. Denne side viser, at der stadig er fuld fart på salget af Firefly på Amazon. Det er lidt imponerende, at en udgivelse, som er så gammel, ligger på 8. pladsen over bedst sælgende dvder.

Hvis du endnu ikke har set serien, så kan du råde bod på det ved at hoppe over på cdwow og købe boxsettet for sølle £14 - de bedste £14 du nogensinde kommer til at bruge. Det er timevis af den bedste underholdning, man kan købe på en dvd.
|

Bister fandango

Som tidligere nævnt, går det hele lidt den rigtige vej - ok, bortset fra vejret. En lille overraskelse dukkede op i går, som ellers har holdt sig under min radar. En fortolker til et af de bedste adventurespil nogensinde: LucasArts' Grim Fandango. Fortolkeren hedder Residual og holder til på ScummVMs hjemmeside.

Nu kan jeg både spille Grim Fandango på Amigaen og Mac'en, så nu bliver de to cder hevet ud fra gemmerne igen.

fandango1l


Spillet var et af de første adventurespil i 3D og et af de eneste adventurespil i 3D, som var værd at spille på trods af den ekstra dimension. Spillet oser langt væk af stemning og har en fantastisk tør, morbid humor. Jeg glæder mig allerede til at høre Mannys trætte stemme igen.

---
Lytter lige nu til ''Incomplete'' med Bad Religion

|

Lordi link-o-rama

Der er en del underholdende links her, som har mere eller mindre at gøre med Lordi. Enjoy Happy
|

Bølger fra fortiden

Mens jeg skriver dette indlæg, sidder jeg og lytter til en DR podcast, som er uhyre underholdende. Det er en del af deres nye tema-sektion, hvor de graver guld frem fra arkiverne.

Jeg hører nogle interviews af Karl Bjarnhof, hvor han taler med så vidt forskellige folk som Jens Otto Krag, Osvald Helmuth og forfattere som Karin Michäelis og Thit Jensen. Michäelis er underholdende, lidenskabelig og beleven, selv om hun tydeligvis er i sit livs efterår. Thit Jensen er mildest talt kontroversiel og har fut i mundtøjet.

Det kan anbefales at lægge øret til. Hvis du mangler software til at håndtere podcasts, er iTunes gratis og fremragende til formålet.
|

Shadowbane - nu gratis (Mac og Windows)

Hvis du går og har for meget tid til overs, så er der ikke noget som et MMORPG til at tage sig af dén sag. Nu kan du gøre det gratis på både PCere og Macs, for Shadowbane er blevet gratis.

Spillet er lidt i stil med Diablo-serien, men der er guilds og andet godt. I bund og grund er konceptet det samme som i alle de andre spil af typen: Slå monstre ihjel, bliv stærkere og kæmp mod andre spillere, når du har lyst. Det er ganske fornøjeligt, hvis man er til den slags og hardwarekravene er til at overse.

Det eneste reelle minus er, at man skal hente via Fileplanet - også kendt som Internettets busindgang; Du skal kæmpe mod bevæbnede pensionister for at få en plads på bussen. Det er gratis at få en konto, men de er gode til at skjule det. Grisebasser.

Hvis du vil se lidt mere om spillet, så har IGN en anmeldelse af det.
|

Monsterpop?

Mine damer og herrer. Eurovision Song Contest er gået helt ad helvede til. Der er rent faktisk monstre med denne gang.

Tror I ikke på det? Så se det finske bud her:

arockalypse

Helvede frosset over med et drys af ABBA? Jeg tror, jeg bliver nødt til at se skidtet for en gangs skyld. (billede linker til hjemmesiden)

----
Lytter lige nu til ''Rent'' med Kafkas

|

Så' der tegnefilm

Efter lang tids kamp er det lykkedes AnimeOnly.TV at gå i luften med sin første udsendelse. AnimeOnly.TV er anime (japansk tegnefilm) med danske undertekster når som helst og hvor som helst. Det hele er aldeles gratis og financieret gennem reklamer - som dog ikke bliver vist i midten af underholdningen.

Forhåbentlig kommer der et vidt udvalg af anime-serier, som kan få folks øjne op for, at anime er mere og andet end pukkelmon og små piger med alt for store øjne (for slet ikke at blande tentakler ind i det - men det kaldes altså hentai). Nogle af de mest intense og voldsomme jeg har haft med tv-mediet er animeserier som Neon Genesis Evangelion og Berserk. Der er mange andre fantastiske serier og film, som giver oplevelser, der ganske enkelt ikke kan lade sig gøre på det normale filmmedie.

Så tag og kig på det. De har i hvert fald gjort alt rigtigt: Beholdt originalsproget og sat danske undertekster på. Lad os håbe, der også kommer nogle gode serier. Jeg kender ikke den første, som man kan se, men nu har jeg i hvert fald tænkt mig at se nærmere på den.

---
Lytter lige nu til ''Deine Schuld'' med Die Ärzte
|

Natfilm 2006

Igen i år har Natfilm været så elskværdige at lave en aldeles ubrugelig oversigt over de film, der kommer på festivalen. Det er utroligt at en så relativt simpel opgave konsekvent ikke kan løses acceptabelt.

Men hey! Neurox to the rescue. Han har igen på nogle timers kodning præsteret, hvad Natfilm indtil videre har forfejlet et par år i træk. Hermed præsenteres programmet for Natfilm 2006 i Århus.
|

Stenede edderkopper

Gad vide hvordan det ser ud, hvis en edderkop får et ordentlig skud narko og så skal prøve at lave et af de fine spindelvæv.

spider-monkey_large

Det er der nogle videnskabsmænd, der har testet, og man kan se de spøjse resultater her. Måske skulle jeg passe på med al den kaffe ved siden af specialet. 8)

Opdatering: Jeg fandt lige et eksempel mere.

|

Chuck Norris som ung

Vi ved alle, at Chuck Norris er verdens hårdeste mand.

Picture 2


Men var han altid det? Hvordan var Chuck Norris, før han smadrede alle skurke i hele verden?

Det er der en tapper troubadur, som nu vil fortælle os om: Legenden om Den Unge Chuck Norris.

Picture 1

|

Mest overlegne brug af Flash nogensinde?

Jeg er ikke den store fan af Flash, men af og til dukker der noget op, som fuldt ud retfærdiggør dets eksistens. Strongbad er et godt eksempel.

Men jeg har ikke set noget, som kommer op på siden af Guitar Shred Show - kombineret guitarlir med indbyggede lektioner og jam.

Picture 1

Konceptet er pænt sært. Vi har den her super guitar-sensei på en ø (som i øvrigt er holdt lidt i stil med The Curse of Monkey Island), som åbenbart ikke rigtigt laver andet end at meditere og spille vild spade.

Her kommer det blærede så ind: Alle relevante fingerbevægelser er genskabt i animeret form og man kan se tabs til hvert eneste af de vilde guitarstunts, som Mr. Fastfinger kan lave. Det er med andre ord bare at gribe guitaren og øve sig.

Men det er ikke det hele. Der er også en jam-mode, som er mere end almindeligt underholdende. Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at du har en idé om, hvad der venter, hvis du har set Crossroads. Altså den rigtige og ikke den, der er til grin. Prøv det. Prøv det. Der er næsten lige så mange overraskelser i som i et Kinder-æg.

Hvis I vil have mig undskyldt... jeg har nogle riffs, jeg skal øve mig på.

|

Gratis film galore

Hvis du skulle sidde og kede dig en aften eller en weekend, så er der råd: public domain torrents har spandevis af film at vælge imellem - både i computeropløsning, iPod-udgaver og PDA- samt PSP-udgaver. Der er også masser af gratis ting at komme efter på Movieflix, som også tilbyder nogle ting, man skal betale lidt for (bl.a. de gamle Jens Lyn-afsnit).

Men også archive.org har et stort udvalg af underholdning - blandt andet film og tv. Her vil nørder af den lidt ældre generation formentlig få julelys i øjnene ved de samlede afsnit af Computer Chronicles, hvor man blandt andet kan se Amigaen lammetæske alle de samtidige platforme. >Happy Uanset hvilken platform man brugte dengang, kan man formentlig finde afsnit, der omhandlede den. Det giver selvfølgelig også yngre geeks en chance for at være med på noderne, når de ældre går i nostalgi-selvsving i fredagsbaren.
|