Vi holder flyttedag

Dette feed bliver lukket ned til fordel for det følgende: http://wuergler.dk/page12/files/blogRSS.php - alternativt vil I om et øjeblik bare kunne klikke på "RSS Feed" på forsiden.

Grunden til det er, at jeg har sat et nyt feed op, som er synkroniseret med min Blogger-konto, så jeg kan skrive indlæg på farten (p.t. skal jeg sidde ved min MacBook og have RapidWeaver åbnet). Det betyder desværre, at de gamle indlæg ikke får kommentarerne med, men af samme grund lader jeg det gamle blog-feed stående under "Arkiv" her på siden.
|

Man glæder sig

Jeg har netop købt en tripod på Ebay til mit kamera. Alt inklusive blev det under 120 kroner, og det billigste junk, jeg har fundet her i byen, har kostet omkring 3-400 kroner. Det her ser til gengæld ud til at være af den rigtige slags:

1a81_1_b

Så skal der for alvor leges med eksponeringstider Happy

|

Blue sky in games

UK Resistance er kloge, når de ikke har travlt med at være gale:


|

Lidt kortfilm

Jeg faldt lige over nogle af de kortfilm, vi lavede på sidefag på Universitetet og smed dem op på youtube, så alle kan få fornøjelse af dem.

Her er de i kronologisk rækkefølge:

Kitchen Appliances (2003):Blood of a Screenwriter (2004):og til sidst eksamensprojektet City Man (2004):

|

So what!

Postvæsenet var tilsyneladende lidt i tvivl om afsenderen på denne pakke, for der var et stort "?" under afsender.

Det var jeg dog ikke.


sowhat

|

Hvil i fred

Picture 1
Joker
1995-2006
Elsket og savnet

|

Tests


NerdTests.com User Test: The Trekkie Test.My computer geek score is greater than 100% of all people in the world! How do you compare? Click here to find out!


I am nerdier than 54% of all people. Are you nerdier? Click here to find out!

|

Oprydning

Sjovt som man kan gå og tusse rundt. Flytte rundt på småting for at rydde lidt op. Den evigt moraliserende linje fra forældrene hænger jo fast : "Det er lettere, hvis man bare får ryddet op med det samme."

Det er sandt. På sin vis. På den anden side ved man også, at før eller siden skal der nok hobe sig småting op, fordi man har gang i en masse samtidigt, der skal ordnes nu. De småting kan sagtens få vokset sig store over en uge eller to, og så er det, at småhuggeriet bare ingen forskel gør. Når man så får et opkald med "Jeg kigger lige forbi om en times tid", så kan man pludselig få ordnet det hele, vasket op og støvsuget på en times tid. Motivation er egentlig en smart opfindelse. Den burde kunne købes i Pez-dispensere.
|

Halo halo mark 2

Nåja, jeg kunne ikke dy mig og ville lige prøve noget andet. Engang lavede jeg en jingle til en side, som alligevel endte med ikke at blive brugt til noget, så nu smed jeg den på Halo 3-traileren for at få lidt Rocky-flair Laugh


|

Halo halo

Da der pludselig dukkede en Halo 3-trailer op med musikken fra Mad World (som bliver brugt i den Gears of War-reklame, der kører hele tiden på TV), besluttede jeg mig for, at der måtte være et mere oplagt valg. En del konvertering frem og tilbage senere, kan jeg hermed præsentere: Halo 3 Redux

|